VIPPER

Den uvidende information om prostaglandin i vippeserummer

Skrevet af Nadia

Det har i de seneste år været utroligt populært at bruge vippeserum for at få længere og fyldigere vipper, og der er efterhånden også kommet mange produkter i markedet til dette formål.

Men er du bekendt med ingredienserne og hvilke bivirkninger, der evt. kan være ved at bruge eyelash serum?

Serummer med prostaglandin

Prostaglandin er et lægemiddel og en ingrediens i et produkt, som bl.a. bliver brugt til mennesker, der lider af grøn stær. Man fandt ud af, at én af bivirkningerne ved produktet var øget vækst af vipperne. Mange producenter har siden brugt forskellige varianter af Prostaglandin i deres vippeserummer, og det kan ifølge Jørgen Serup, professor på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital føre til alvorlige bivirkninger.

 ”Lægemidler med prostaglandin bliver brugt som øjendråber mod grøn stær, og det kan have bivirkninger i form af irritation, varig pigmentændring i øjet – så øjet ændrer farve – ligesom det muligvis kan påvirke graviditet og fødselsveer.”

– Jørgen Serup, professor Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.  

Prostaglandiner kan have flere navne:

  • Norbimatoprost
  • Trifluoromethyl dechloro ethylprostenolamide
  • Dechloro dihydroxy difluoro ethylcloprostenolamide
  • Isopropyl cloprostenate

Lavinde Copenhagens Hyped – eyelash serum: øjenvippeserummet, der ikke indeholder prostaglandin!

Vores prisvindende HYPED – Eyelash Serum er udviklet i Danmark og indeholder vores effektive PEP-4 formular, som består af en unik kombination af peptiderne Hexapeptide-16, Pentapeptide-17, Biotinoyl Tripeptide-1 og Octapeptide-2.

Alle fire peptider giver dokumenteret længere og fyldigere vipper, men er også med til at styrke og pleje dine vipper, så de forbliver voluminøse og lange i længere tid.

Mine øjenvipper knækkede efter min graviditet

Medstifter af Lavinde Copenhagen, Cecilie Vinde, oplevede pludseligt at mange af sine øjenvipper knækkede og var halvt så lange, som de plejede at være i og efter graviditeten med sin datter.

”Jeg vidste, at jeg måtte ud at have mig et vippeserum, så jeg kunne få lange og sunde vipper igen, men jeg var også klar over, at der var noget, man skulle være ekstra opmærksom på ved valg af eyelash serum.”

Derfor begyndte Cecilie at læse ind på ingredienslisten i de serummer, der var på markedet. Og her så hun, hvor svært det egentlig var at finde et serum uden Prostaglandin i.

"Jeg spurgte min mand Fillip, medstifter af Lavinde Copenhagen, til råds, og konstaterede hurtigt, at jeg ikke havde lyst til at risikere at få bare én af de listede bivirkninger ved at få længere vipper særligt også, når jeg var gravid og tiden efter under min amning.”

Dette blev startskuddet til den prisvindende Hyped – eyelash serum

Fillip gik hurtigt i gang, sammen med en biokemiker, at lave den bedste formular, som ikke skulle indeholde Prostaglandin og hormonforstyrrende stoffer, og som kunne blive certificeret af Asthma Allergy Nordic.

Som den første i verdenen blev vores eyelash serum allergicertificeret, og i 2020 vandt den en pris til Danish Beauty Award som Årets Danske Produkt.

Ønsker du også lange og fyldige vipper, uden at skulle gå på kompromis? Så prøv vores Hyped – Eyelash Serum som du kan finde her.

Shop produkter fra artiklen her

19,99 DKK

19,99 DKK

19,99 DKK

19,99 DKK