Vores brand bygger på en
kærlighed for kvalitet, design &
rene råvarer

Hos Lavinde Copenhagen finder du udelukkende produkter, der er udviklet gennem test, tid, nærvær, passion og kvalitetssikring. Vores certificeringer er din garanti for, at vi holder ord, når vi siger, at vi tænker på din sundhed.

Kvalitet er et parameter i alt vores arbejde, hvad enten det drejer sig om udviklingen af produkter eller vores arbejdsmiljø.

Vi har et tæt samarbejde med Kosmetik & Hygiejne Branchens fagspecialister, der sikrer at vi tager din sundhed og velvære seriøst.

Det har hele tiden været en passion at inspirere andre i branchen til at tale mere åbent om ingredienser og indhold i produkter.

Vi skal give jer et valg. Og det gør vi kun, hvis vi også tør at tale om vores egen produktion og de udfordringer vi oplever, når vi produktudvikler.

Vi bekymrer os om dig, os selv, vores børn og vores fælles fremtid. Og vi er ambitiøse på vores alles vegne. Vi skal blive endnu bedre til at passe på os selv - uden at gå på kompromis med kvalitet.

For os er kvalitet lig med rene råvarer. Derfor er Lavinde Copenhagen ikke et sted, hvor du nøjes. Her får du ganske enkelt det bedste for dig og din hud - både mht. råvarer, kvalitet og resultat.

Derudover er alt vores yder emballage FSC-certificeret, hvilket vil sige at det er genanvendeligt og biologisk nedbrydeligt.

Vores holdning er, at vi skal være endnu bedre til at oplyse forbrugeren om sundere skønhedsvaner.

Historien bag Lavinde Copenhagen

Lavinde Copenhagen er resultatet af et både privat og professionelt partnerskab mellem Cecilie S. Vinde og Fillip Løwén Nielsen.

Idéen opstod tilbage i 2016, da Fillip efter flere år i branchen spottede et behov i markedet, der endnu ikke var udfyldt. Et behov for eksklusive skønhedsprodukter af de reneste råvarer. Selv samme behov stod Cecilie med, og derfor blev Lavinde Copenhagen til en fælles passion.

Og denne opstart blev grundlaget for, hvordan Fillip og Cecilie i dag har deres daglige gang i Lavinde Copenhagen.

Fillip er i dag stadig utrolig nærværende, når det kommer til markedets udvikling og strategiske tiltag, hvor Cecilies fokus i højere grad er branding og markedsføring. Produktudvikling er deres helt store fælles passion. Sammen lever og udvikler de brandets identitet på daglig basis.

Det finder du hos os

Vi udvikler både hudplejeprodukter og kosmetik. Vores ilddåb var vores Beyond Volume & Curl Mascara, som er allergicertificeret. Siden hen har den vundet flere priser, og er stadig en bestseller hos os i dag.

Der er løbet meget vand under broen siden, og i dag finder du både andre mascaraer, makeup rens, håndplejeprodukter, serum og øjenmasker i vores sortiment.

Vores seneste lancering er vores Natural Glow Liquid Foundation, som også er allergicertificeret. Vi har arbejdet i døgndrift for at udvikle en formular, der blender naturligt ind i huden og som føles fløjlslet at bære.

Vil du se hele vores sortiment, så finder du det lige her.

Mission

Vi udvikler en bred vifte af allergivenlige hudpleje- og kosmetikprodukter af høj kvalitet, og med et højt indhold af aktive sunde ingredienser. Det skal være muligt for alle, ligegyldig om du er allergiker, gravid, har en sart hud eller blot ønsker at beskytte din hud ved, at bruge vores produkter.

Vision

Vi vil skabe værdi for vores private- og virksomhedskunder ved at være den førende og mest innovative virksomhed i branchen, den fortrukne leverandør og den fortrukne arbejdsgiver.

Værdier

Respekt for os selv
Vi ønsker at være tro mod os selv og agere med integritet, fairness og autenticitet.

Respekt for andre
Vi skal leve op til det, der bliver lovet og sikre at vores produkter lever op til forventningerne.

Respekt for fremtiden
Vi skal udvise respekt for jordens fremtid, og til de kommende generationer.

Vi støtter

Danske Hospitals Klovne

Vi støtter de Danske Hospitalsklovne, som er med til at styrke livsglæden og livsmodet hos børnene, så de får mere overskud til at stå sygdomsforløbet igennem.

Et grønnere sted

Lavinde Copenhagen har plantet 650 træer igennem Growing Trees Network Foundation, som vi agter at fortsætte med.

Bidrag til uskyldige børn

Vi støtter Land Of Hope, som er med til at fjerne de rødder, der får overtro til at trives. Vi sikrer sammen en lysere fremtid for de udsatte heksebørn i Nigeria.

Bliv inspireret på Instagram

@lavindecph

Trustpilot Lavinde Copenhagen   4.8 stjerner på Trustpilot