ALLERGIES

Det allergivenlige valg til dig, dine børn og din teenager

Skrevet af Nadia

Kender du også det?

Du er blevet mor.. eller far eller forælder, og ja så står du der med hele hylden fyldt og/eller din makeuppung i hånden med alverdens lækre sager og tænker: ,,Hvad er det nu lige, at der er i?..’’ 

Særligt som mor, hvor du både bærer barnet i maven og måske endda ammer det lille barn derefter, får som en af de tidligste ”mortanker”

,,Kan jeg egentlig stadig tillade mig at bruge mine beauty produkter nu, hvor jeg har ansvaret for et andet menneske i min krop?’’

Og faktisk er det en rigtig interessant tanke, og helt sikkert noget vi bør have med i vores overvejelser lige fra starten af graviditeten og endda gerne før! Da det vi putter på vores hud i meget høj grad bliver optaget i kroppen.

Allergi er ikke noget, man er født med

Og heldigvis for det! Genetiske faktorer spiller en forbløffende stor rolle, mens miljøet mere skal ses som en udløsende faktor.

Miljøet inde i mors mave er derfor af betydning, og du kan på den måde være med til at forebygge, at dit barn udvikler allergi, ved simpelthen at undgå eller i hvert fald begrænse allergifremkaldende produkter i din skønhedspleje.

Og så tænker du sikkert: ,,Øv hvor kedeligt, skal jeg så absolut droppe min selvforkælelse og skønhedspleje, bare fordi jeg er blevet mor?’’

NEJ! Det behøver du heldigvis slet ikke, for der er efterhånden kommet mange fremragende produkter på markedet, der tager hensyn til dig, som ønsker produkter uden unødig kemi, og som ikke udøver en risiko for dig og din familie.

Og i særdeleshed også til dig, der går lidt ekstra op i beauty og ikke er parat til at lægge det på hylden eller gå på kompromis med kvaliteten.

Hvad går DU efter?

Hos LAVINDE COPENHAGEN har vi endda taget et aktivt valg om, at få vores produkter allergicertificeret, som stiller enormt høje krav til indholdet. Vores mascara-serie er certificeret af Allergy Certified, og resten af vores produkter er certificeret af Asthma Allergy Nordic. Derfor kan du trygt - både som gravid og ammende - forskønne din hverdag med disse luksuriøse produkter.

Udover certificeringen er produkterne spækket med virksomme og plejende ingredienser, og dertil iført et lækkert og elegant design, sådan så du virkelig har lyst til at bruge dem og selv din teenager vil føle sig forkælet og inspireret til at vælge disse eksklusive produkter fremfor andre.

Vidste du, at vores mascaraserie er certificeret af Allergy Certified, og resten af vores produkter er certificeret af Asthma Allergy Nordic?

Du vil endda nok opdage, at din teenager udvikler nogle meget lange fingre der på mystisk vis formår at nuppe dine Lavinde-produkter, før du selv får lagt det første strøg.

Når nu du står der med dine produkter i hånden, hvad er det så lige du skal kigge efter for at sikre dig og dine børn bedst muligt mod uønsket kemi?

Hvis du gerne vil undgå stoffer, der kan være skyld i udviklingen af allergi, er det certificeringerne Asthma Allergy Nordic eller Allergy Certified, som sikrer dig bedst mod parfume og andre uønsket allergifremkaldende stoffer.

Er naturligt ikke det sikreste valg?

Mange tænker, at hvis de blot vælger naturligt og økologisk, så må det jo være ensbetydende med at produkterne er mere rene og sikre, for sådan er det jo typisk med fødevarer! Men når det kommer til hudpleje, er det meget mere komplekst. Læs mere i blogindlægget Øko, naturligt og allergifremkaldende her

Så ønsker du at starte et sted, så kan vi varmt anbefale vores kosmetik eller hudplejeprodukter, som alle er uden parabener, parfume og uønsket kemi. Udskift din mascara med vores bestsellers, der ikke kun giver smukke voluminøse vipper, men også har et minimalt indhold af tungmetaller og indeholder ikke parfume. Eller prøv vores skønne kølende øjenmasker, der giver en fantastisk glød og liv til det hævede og trætte øjenområde – helt uden parfume og parabener!

Dagens råd i dag er derfor: Gør noget godt for dig og din krop og giv de gode vaner videre til dine børn.

Shop allergivenlig makeup, hudpleje- eller håndplejeprodukter fri for uønsket kemi her: