Makeup

Makeup møder hudpleje

Skrevet af Frederikke

Tænk hvis man kunne få en foundation, der kan det HELE? NATURAL GLOW Liquid Foundation er sammensat af de lækreste råvarer og den opfylder langt de fleste ønsker, med den unikke sammensætning der både gør den ideel til dig med sensitiv hud, tør hud, fedtet hud og moden hud. 

Dækker rødme, pigmentpletter og urenheder

Derudover er vores foundationserie let opbyggelig og smelter ind i huden pga. dens lette konsistens. Foundationen er let at blende ind og bevarer din glød og din huds naturlige struktur.

Vitamin PP, Escina og Phytosphingosine

NATURAL GLOW Liquid Foundation er, udover sin skønne konsistens og imponerende dækkeevne, også kollegaenstimulerende. Den sørger for både at fugte og genopbygge hudbarrieren.

De antibakterielle egenskaber er med til at reducere hudens rødme over tid.

Tør, normal eller kombineret hud?

Foundationserien kan bruges af alle 3 hudtyper og har regenererende og genopbyggende egenskaber, som er med til at beskytte og hudpleje din hud.

DRY

NORMAL

COMBI

Det siger I om vores foundation

Bedste foundation!!! Dækker pigmentpletter rigtig fint med bare ét lag. Lavinde kan varmt anbefales - bedste kundeservice og produkter af høj standard som kan bruges med god samvittighed!

- Maria

Har i mange år været træt af diverse foundations, der enten fedtede, "forsvandt" efter få timer på huden, klumpede og lukkede huden, når man har haft dem på. Lavindes foundation er til dato den bedste foundation jeg har prøvet. Den er nem at bruge og drøj i brug - og så kan man bygge den op uden den ligger sig som et ekstra lag på huden. Kæmpe anbefaling!

- Trine

Shop foundation