christmas

Julens magiske gaver

Nadia

Nu er det jul igen, nu er det jul igen og julen varer lige til… NYTÅR!  🎉

December er allerede i gang og dermed er dette bestemt den glade gavegivers tid, til at forkæle sine nærmeste.

Hvis man allerede kender Lavinde Copenhagen, så ved man at vores produkter er oplagte til alle, som bruger kosmetik og hudpleje. Vores produkter er nemlig certificeret af Allergy certified, hvilket sikrer dig og dit barn/teenager mod parfume, parabener og anden unødig kemi, OG så er det produkter med effektive ingredienser, der både plejer din hud og giver dig de flotteste resultater!

... Pssst husk at læse den geniale nytårsguide der sørger for både god stemning og festlig makeup længere ned i indlægget 🍸👇

1) Julegave til teenageren

Derfor er vores mascara og rens den perfekte gave til din teenager. Din datter ønsker sig måske sin første mascara i år og dertil et godt og effektivt renseprodukt, som er nemt og enkelt at bruge samtidig med at de beskytter og plejer huden. Vores REFRESHING - Micellar Water er en perfekt makeupfjerner uden parfume og parabener og kan også bruge til sart hud og øjne.

Vores allergivenlige mascaraer giver, udover smukke, lange og voluminøse vipper, også pleje og beskyttelse til dem, da de indeholder plejende serum. Hvis du kombinerer den med vores rens, som kan bruges til at fjerne både mascara og al andet makeup og snavs, har du den perfekte begynder combo. 

Et ultimativt kit til en teenager, som derfor kan nøjes med en overskuelig og enkelt rense rutine.

2) Årets julegave - For hvem ønsker ikke længere øjenvipper?

Et andet garanteret godt bud på en julegave vores HYPED - Eyelash Serum, som er skabt til at styrke dine vipper helt nede ved roden og få dem til at vokse sig smukke, stærke og lange.

Den indeholder hele 4 peptider, som tilsammen både giver dig længere, tykkere og flere vipper samtidig med at den er plejende og beskytter dem mod daglig eksponering for vind, vejr og renseprodukter.

Den er oplagt til søster, mor eller veninden, som elsker at forkæle og pleje sine vipper OG vil i kombination med vores mascaraer uden parabener og parfume, være et genialt kit til de vildeste 2023 vipper!

3) Gaven der redder de morgentrætte øjne

Et tredje bud på en advents- eller julegave er vores silkebløde, allergivenlige øjenmasker.

Disse parfumefri øjenmasker er fænomenale til en tid med julefrokoster og manglende søvn og kan redde enhver meget træt morgenperson, som trænger til at få frisket øjenområdet op inden dagen rigtig kan komme i gang.

Vores BOOST – Deep Hydrating Eye Masks indeholder ingredienser, som både reducerer fine linjer, reducerer mørke rander og poser under øjnene, giver det vildeste fugtboost! 💦 

De er også fænomenale inden aftenmakeuppen, da de udglatter huden og på den måde kommer din makeup til at ligge helt glat og fint rundt om øjnene.

4) Julegave til hele familien

Et fjerde rigtig godt bud på en gave i julen er vores luksuriøse håndplejeserie - Sammensat af den lækreste håndcreme, som giver et fugtboost uden lige og helt uden at fedte! Og så er den i et virkelig lækkert og elegant design, som kan passe i enhver håndtaske eller på enhver badeværelseshylde.

Derudover er der selvfølgelig også en mild og lækker sæbe som skummer blødt på dine hænder og en håndsprit, som har en let og lækker duft af mandler - genial i julen! Denne trænger selvfølgelig også hurtigt ind og efterlader dine hæder bløde og rene.

Tilsammen en perfekt værtinde eller kalendergave som med det enkelte og minimalistiske design, kan passe ind på ethvert badeværelse OG som kan bruges af hele familien. 🎁

5) Julen handler også om selvforkælelse

Et femte bud på den perfekte julegave er vores foundation. Mest af alt vil den være en kæmpe gave til dig selv!

Formularen indeholder antibakterielle, antiinflammatoriske og collagen stimulerende egenskaber og er på den måde sammensat til både moden og ung hud. Derudover er den vegansk og uden parfume og parabener.

Den blender på magisk vis ind med din egen hudtone og giver dig et naturligt look med en fantastisk lækker glød.

Den har konsistens, som en lækker ansigtscreme og kan bygges op med flere lag, derfor er den perfekt både til hverdag og alle julens fester!

Inspiration til pakkekaldender, advents- & julegaver

HAND CREAM - Gentle, 95 kr. kan købes her
WALL MOUNT - Satin black 1 pcs, 100 kr. kan købes her
BOOST - Deep Hydrating Eye Mask 2 treatments, 100 kr. kan købes her

REFRESHING - Micellar Water, 180 kr. kan købes her
BEYOND - Volume & Curl Mascara, 195 kr. kan købes her
ULTIMATE - Length Mascara, 195 kr. kan købes her
BOOST - Deep Hydrating Eye Mask 6 treatments, 250 kr. kan købes her
HAND SANITIZER - Gel., 110 kr. kan købes
her
HAND WASH - Gentle, 135 kr. kan købes her
WALL MOUNT - Brass coated eller polished 1 pcs, 200 kr. kan købes her

HYPED - Eyelash Serum, 2 ml. 325 kr. eller 4 ml 550 kr. kan købes her
NATURAL GLOW Liquid Foundation, 355 kr. kan købes her

Når du mest af alt tænker på nytår

Hvis du allerede har købt alle julegaverne og mest af alt tænker på det helt store nytårsskrud, så kommer her det stærkeste kit til din nytårsmakeup. 

Nytårskit:

1 x NATURAL GLOW Liquid Foundation
1 x ULTIMATE - Length Mascara
1 x BEYOND – Volume & Curl Mascara
1 x BOOST – Deep Hydrating Eye Masks
1 x REFRESHING – Micellar Water
1 x HAND CREAM – Gentle

På dagen

  1. Start med at sætte din ynglingsspillelisten på anlægget 🎵
  2. Rens dit ansigt med REFRESHING - Micellar Water så al snavs og makeup er renset helt væk, vær særlig omhyggelig med at fjerne din mascara.
  3. Læg BOOST - Deep Hydrating Eye Masks under øjnene (gerne afkølede i køleskabet mindst et par timer) Lad dem side 15-20 minutter og gnid efterfølgende det resterende produkt ud (hvis ikke din hud allerede har suget det godt ind. Vent 30 min. imens du forbereder den første drink med eller uden alkohol 🍸
  4. Læg nu din foundation. Start med at lægge på næseryg, pande og kinder arbejd dig ud herfra, læg eventuelt to lag for en mere dækkende effekt. Drik et par tåre af din drink 🍸 
  5. Bryn og øjenområdet defineres med dine favoritprodukter hertil.
  6. Nu er du klar til at lægge din mascara og her vil det være oplagt med både ULTIMATE - Length og BEYOND Volume and Curl Mascara. Se hvordan Cecilie guider dig til false lash effect her. Tag imens en tår mere af din drink.
  7. Afslut med kindben, kinder og læber og pak din håndtaske, heri kommer du Lavindes håndcreme uden parfume ned, så du har den klar til den kolde aften ude, den passer perfekt ned i din fine håndtaske.
  8. Drik din drink færdig og smut ud og hav dig en fantastisk aften med et smukt og magisk look 🥂

Glædelig jul og GODT NYTÅR! 💛

Shop produkter fra artiklen her