Makeup

Mere end blot en foundation

Skrevet af Nadia

Det er sommer - det er varmt, det er vinter - det er koldt, det regner, det sner, solen skinner - ja det danske vejr er omskifteligt, og det stiller store krav til vores hudplejerutine og ikke mindst vores valg af makeup.

En foundation skal gerne give os en flot finish og ikke mindst en LÆKKER glød!

Derudover har vi alle forskellige præferencer og gerne mange af dem, for hvem vil ikke gerne have den flotteste hud. Samtidig med at gøre noget godt for den og ikke mindst beskytte og passe på den. Tænk hvis man kunne få en foundation, der kan det HELE?

Tør, normal eller kombineret hud – en foundationserie der kan bruges af alle hudtyper

NATURAL GLOW Liquid Foundation er sammensat af de lækreste råvarer og den opfylder langt de fleste ønsker, med den unikke sammensætning der både gør den ideel til dig med sensitiv hud, tør hud, fedtet hud og moden hud. Kort sagt kan den bruges af langt de fleste og har regenererende og genopbyggende egenskaber, der beskytter og plejer din hud.

En allergivenlige foundation, der også er udviklet til dig med sart hud, som kan bygges op og på den måde er den genial både til hverdag og fest, da den holder usædvanlig godt dagen eller natten lang.

Bevar din glød

Opnå et naturligt resultat med masser af glød, der holder hele dagen. NATURAL GLOW Liquid foundation er en let opbyggelig foundation, der smelter ind i huden pga. dens lette konsistens. En foundation uden olie, der er let at blende ind, og som bevarer din glød og din huds naturlige struktur.

En allergivenlig makeupserie uden at gå på kompromis. NATURAL GLOW Liquid Foundation er mere end blot en foundation. Serien giver glød dagen lang og er beriget med aktive ingredienser.

Det skal ikke være svært at finde den rigtige farve!

NATURAL GLOW Liquid Foundation fra Lavinde Copenhagen giver dig ikke kun en fantastisk glød, men stimulerer også bla. hudens egen kollagenproduktion. Den silkebløde formular passer til alle hudtyper og kommer i 5 nuancer.

Hvilken nuance er du? Bliv klogere på din undertone i vores unikke guide. Tag guiden i dag bestående af 3 simple steps og find dit match.

Certificeringen er din garanti for, at vi tager din sundhed seriøs.

Shop foundation