skin care

S.O.S til solskadet hud

Skrevet af Nadia

Sommeren står for døren, og vi glæder os alle sammen til varme, himmelstrøg og masser af sol!

Vi ved det godt, ”hold dig fra solen midt på dagen, solcreme og solhat”, men husker vi det altid, nej.. og når skaden er sket, er den svær at rette op. Så render man ofte rundt med røde sviende plamager i dagevis – ikke just det man håbede på, når solen endelig skinner.

Særligt er vores øjenomgivelser udsatte, da huden omkring øjnene er mere fin og sart end i resten af ansigtet, derfor er det også typisk her, vi ser de allerførste alderstegn.

Et genialt fugtmirakel

Den største synder ift. fine linjer og rynker er mangel på fugt, og her kommer de veganske øjenmasker BOOST Lipid Ceramide Complex – Eye Mask ind i billedet som et genialt fugtmirakel. Den er nemlig sammensat til at genopbygge fugtbalancen i din hud, samtidig med, at den styrker hudens naturlige beskyttende barrierefunktion og reducerer inflammation.

Den er vidunderlig både før, og i særdeleshed efter, en dag i solens tegn. Skulle du være så uheldig at blive solskoldet, er de silkebløde masker lige til at lægge i køleskabet og komme på det udsatte område. Dette fif er også genialt til poser over eller under øjnene.

Sving benene op i liggestolen og tag en dag i skyggen med en dejlig kølig sommerdrink. Med BOOST silkebløde øjenmasker nænsomt placeret under øjnene, vil du opleve en følelse af ultimativ luksus.

Effektivt resultat efter blot 20 min

Den er desuden også en overlegen redning dagen efter sommerens fester og byture og kan på mirakuløs vis reducere rødme og hævelse omkring øjnene. Hvis du ovenikøbet lægger dem på inden din aftenmakeup, får du et virkelig smukt resultat. De vil udglatte fine linjer og på den måde få makeuppen til at lægge sig meget mere ensartet.

Ovenstående fotografier er før og efter resultater efter blot 20 minutter.

Redningen til dagen efter søvnløse nætter

Øjenmaskerne er allergicertificerede og indeholder derfor ikke parfume eller andre allergifremkaldende ingredienser. Så hvis du er gravid eller ammende og søger en redning til dagen efter søvnløse nætter, eller til en hud der virkelig er på overarbejde og derfor trænger til et fugt BOOST, så er øjenmaskerne også her helt fænomenale og noget nær et mirakel. 

"Elsker de små øjenmasker - bruger dem inden jeg tager makeup på til en aften ud. Bringer virkelig liv og glød til ansigtet!"- Gitte 

Bliv klogere på de mirakuløse egenskaber 

Sammensætningen er en unik kombination af nøgleingredienserne ’Lipid Ceramide Complex’, SkinTight’ og Argireline, samt Hyaluronsyre og agurkeekstrakt, som tilsammen giver de din hud ultimativ fugt, reduktion af fine linjer og rynker, samt antiinflammatoriske egenskaber.

  • Lipid Ceramide Complex er en sammensætning af ceramider der har til formål at genopbygge fugtbalancen og hudens beskyttende lag. De beskytter huden mod miljøpåvirkning og forurening, har en beskyttende virkning på eksem og andre inflammatoriske hudproblemer, samt får huden til at se og føles mere blød og ensartet.
  • SkinTight: Opstrammende effekt, der beskytter huden mod oxidativ stress, styrker huden, får huden til at se fastere, revitaliseret og regenereret ud, samt holder på fugten og forhindrer vandtab.
  • Argireline: Muskelafslappende peptid, booster kollagenproduktionen, optimerer funktionen af kollagenen i huden, og virker på denne måde både rynkebekæmpende samt forbedrer fugtbalancen.
  • Hyaluronsyre: Bidrager til øget fugtighed i hudcellerne og er med til at øge hudens egen kollagenproduktion, styrker huden efter solskader, samt øger optagelsen af fugt i huden.
  • Agurkeekstrakt: Indeholder rige mængder af C vitamin, K vitamin og magnesium, virker beroligende på huden og er en kær ven ved solskoldninger, da den virker antiinflammatorisk, fugtende, kølende og sammentrækkende på huden.

Din bedste ven i sommervarmen

Derfor er BOOST din bedste ven i sommervarmen og kan med fordel også bruges på andre udsatte områder som f.eks. panden eller kinderne. Husk at den er genial, at have liggende i køleskabet på de varme sommerdage! Dine øjne vil takke dig!

Se vores guide til, hvordan du lægger øjenmaskerne uden parfume og parabener korrekt her

Vidste du at vores mascara-serie er certificeret af Allergy Certified, og resten af vores produkter er certificeret af Asthma Allergy Nordic?

5 facts om Lavinde Copenhagens uparfumeret øjenmasker

  • Allergicertificeret
  • Parfumefri
  • Mild og skånsom
  • Reducerer rødme og hævelse
  • Indeholder mindst 3 plejende ingredienser

Husker du at pleje dit øjenområde?

Plej dit øjenområde, som du vil pleje resten af dit ansigt, med vores allergicertificeret hudplejeserie uden parfume og uønsket kemi.

Prøv de parfumefrie kølende øjenmasker fra Lavinde Copenhagen. De silkebløde anti-aging øjenmasker fås både i og 6 treatments.

Shop produkter fra artiklen her