LASHES

Sådan undgår du at skade dine vipper

Skrevet af Frederikke

Dårlig vippedag?

Vi har alle prøvet det. Vipperne klistrer sammen, og vil ikke te sig, eller de er ikke lige lange på hele rækken, da nogle af dem er knækket. Men har du tænkt over, hvordan du behandler dine vipper?

Sove med makeup er no go

Undlader du at tage din mascara af risikerer du, at dine vipper tørrer ud, og det kan føre til, at de bliver udtyndet og falder af. 

Vippebuk altid FØR mascara

Dine vipper risikerer at knække og blive mere slidte, hvis du vælger at give dem et buk, efter du har påført mascara. 

Tip: Hvis du ikke synes vippebukkeren giver nogle effekt før mascara, så prøv at varme den 10 sek. med føntørren inden, så jernet bliver varmt, og har samme effekt som et glattejern.

Mascara med plejende serum

Har du endnu ikke prøvet vores mascaraer, kan vi varmt anbefale serien, da de alle 3 indeholder vippeserum, arganolie og Vitamin E, som plejer og styrker dine vipper.

En oliefri makeupfjerner

En oliefri makeupfjernerer helt fantastisk, da den nænsomt fjerner din mascara. REFRESHING eret mildt og plejende renseprodukt, der også efterlader hud og vipper sunde og fantastisk bløde med dens høje indhold af vitaminer og aloe vera. 

Tip: Tag makeupfjerner på en vatrondel og hold den på vipperne i 5-10 sek. så mascaraen bliver opløst, inden du begynder at kører vattet rundt.

Vippeserum giver ikke kun længde

De 4 peptider i vores prisvindende vippeserum gør ikke kun dine vipper op 35% længere, men de styrker og plejer også selv de korteste vippehår, du ikke vidste eksisterede. 

Vink farvel til dårlig vippedag med disse produkter 👋