the story behind

Dedikeret helt ud til fingerspidserne

Skrevet af Nadia

Velkommen til

Vi har lyttet til jer med ønsket om en blog! I vores første indlæg vil vi rigtig gerne byde jer HJERTELIGT velkommen 🧡

Vi har glædet os enormt meget til at kunne åbne døren indtil vores blogunivers, og vi kan næsten ikke vente med at tage jer med på rejsen!

Tanken bag alle LAVINDE COPENHAGENS produkter var at skabe et rent alternativ til dem med allergi, til gravide/ammende samt til dem som blot ønsker at passe bedst muligt på deres hud og krop. Derfor indeholder vores produkter kun de reneste råvarer, i den højeste kvalitet.

Dedikeret helt ud til fingerspidserne

Drømmen om at skabe eksklusive og allergivenlige skønhedsprodukter, af de reneste råvarer til overkommelige priser, blev til virkelighed tilbage i 2016. For stifterne bag, Cecilie og Fillip har det altid været utroligt vigtigt at være med helt ned til den mindste detalje – til udvælgelsen af ingredienser, testning af produkter, til design.

Det store engagement og hårde arbejde igennem årene belønner sig, og udviklingen i Lavinde Copenhagen tager fart. Du kan læse hele tidslinjen HER.

Vi vil gøre det nemmere for dig

Vi ved hvor svært og kompliceret, det kan være at navigere rundt i en verden med tusindvis af beautyprodukter med certificeringer, ingredienser og i det hele taget informationer om det ene og det andet. Vi har derfor gjort det til vores mission at gøre det nemmere for dig ved at oplyse, inspirere og lære fra os.

Vi vil komme ind på flere forskellige emner, som med sikkerhed vil gøre dig klogere indenfor en masse områder.

Vi vil bl.a. komme ind på hvad det er, der gør vores produkter til noget helt særligt. Men vi vil også komme ind på generelle emner, som en forklaring på forskellen af økologisk og naturlig kosmetik vs. syntetisk kosmetik, som du kan læse mere om HER.

Det sidste vi vil runde af med, er egentlig bare at ønske dig en rigtig god og lærerig læsning. 

Shop bestseller produkter her