skin care

Skincare musthaves til de varme sommernætter 🌙

Skrevet af Frederikke

Vink farvel til puffy eyes og uren hud 👋 De varme sommernætter er her, og flere af os oplever en mere olieret hud og trætte hævede øjne efter en varm nat. Kom dine puffy eyes til livs og forkæl din hud ved tilføje disse produkter til din hudplejerutine

Forfriskende og mild

Rens din hud om morgenen med vores veganske, milde, leave-on rens. Micellar Wateren, beriget med vitaminer, sørger ikke kun for at fjerne hudens naturlige olierester og sved, men fugter og køler også huden efter en varm sommernat.

Hævede øjne efter en varm sommernat?

Forkæl dine hævede, trætte øjne med et quick fix. De små øjenmasker er en ægte life-saver efter en lang varm sommernat. Du kan både se og mærke en tydelig forskel efter blot 15 minutter med de silkebløde bomuldspatches.  

Om sommeren er det vigtigt at vaskehuden ren inden sengetid, da sved og solcreme og skidt giver tilstoppede porer. Den nemmeste løsning er en micellar water, som ikke kræver andet end en vatrondel over huden. Lavindes er perfekt til sommervarm hud, da den også køler og beroliger takket været aloe vera og B5-vitamin.

Shop skincare musthaves til de varme sommernætter 🌙